Hogyan törölhetem a fiókomat?

A Profilom oldal alján a „Fiók törlése” gombbal véglegesen törölheted a fiókod és a hozzá tartozó adatokat, a hirdetéseiddel együtt. Ez nem vonható vissza.

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó kérdések

Vissza a súgóhoz